philipp plein dames jasFacebook hotfix patronen philipp plein wil met kunstmatige intelligentie terroristen IS en Al Qaida weren

philipp plein online,,
philipp plein designer,,Facebook wil met kunstmatige intelligentie terroristen IS en Al Qaida weren,
philipp plein cream della cream,,
philipp plein skull jacket,Facebook wil met kunstmatige intelligentie terroristen IS en Al Qaida weren,Facebook wil met kunstmatige intelligentie terroristen IS en Al Qaida weren,philipp plein belt aliexpress

Leunen op kunstmatige intelligentie alleen is niet voldoende,Facebook wil met kunstmatige intelligentie terroristen IS en Al Qaida weren,philipp plein shirt skull,Facebook wil met kunstmatige intelligentie terroristen IS en Al Qaida weren, beklemtoont Facebook. In de strijd tegen terroristen blijft vooralsnog ook het menselijke beoordelingsvermogen onmisbaar. En daarom neemt het bedrijf het komend jaar drieduizend extra moderators aan met kennis van vreemde talen. Facebook zegt met het inhuren van die medewerkers tevens zijn inzicht te vergroten in gebruikers van sociale media die haat zaaien en/of zichzelf of anderen mogelijk iets willen aandoen. In reactie op de terroristische aanslagen door IS-sympathisanten vragen steeds meer mensen zich af of technologiebedrijven wel voldoende doen om terroristen online het leven zuur te maken. Het groeiend onbehagen over de vraag of socialemedianetwerken niet ongewild bijdragen aan de verspreiding van propaganda van terroristen,Facebook wil met kunstmatige intelligentie terroristen IS en Al Qaida weren, verklaart de nieuwe openheid van Facebook.Geen spreekbuis voor terroristenAls we een melding over potentiële terroristische berichten ontvangen,Facebook wil met kunstmatige intelligentie terroristen IS en Al Qaida weren,philipp plein winkel,Facebook wil met kunstmatige intelligentie terroristen IS en Al Qaida weren, ondernemen we onmiddellijk actie’We zijn het roerend eens met iedereen die vindt dat sociale media geen spreekbuis voor terroristen mogen zijn’,philipp plein sale heren,Facebook wil met kunstmatige intelligentie terroristen IS en Al Qaida weren, meldt het bedrijf nu. ‘En we willen glashelder zijn over hoe serieus we de aanpak van terrorisme nemen. Voor onze missie is het namelijk cruciaal dat we onze gemeenschap van Facebookgebruikers veilig houden.’ Zodra Facebook ontdekt dat een gebruiker terroristische motieven heeft of berichten online plaatst waarin terrorisme wordt verheerlijkt,philipp plein t shirt heren, verwijdert het bedrijf die persoon en diens berichten van het platform. ‘Als we een melding over potentiële terroristische berichten ontvangen,philipp plein nl, ondernemen we onmiddellijk actie’,Facebook wil met kunstmatige intelligentie terroristen IS en Al Qaida weren,neppe philipp plein schoenen, verzekert het bedrijf. ‘We controleren dergelijke meldingen altijd zeer grondig. In uitzonderlijke gevallen ontdekken we dat er een acute dreiging bestaat. We nemen dan direct contact op met de autoriteiten.’

About the author