philipp plein shirt whiteJesse philipp plein riem prijs Klaver tijdens meet-up- ‘Maak ons de grootste’

Jesse Klaver tijdens meet-up: ‘,philipp plein airforce;Maak ons de grootste’,philipp plein sneakers heren;

Klaver deed zijn oproep donderdagavond tijdens een massale bijeenkomst in Amsterdam Zuidoost. Vijfduizend mensen kwamen daar naar een rally in de Afas Music Hall,philipp plein spijkerbroek heren, een van de grootste na-oorlogse politieke bijeenkomsten. De Afas-Live in afwachting van de speech van Jesse Klaver. #GroenLinks trekt 5000 mensen naar de finale #Meetup. pic.twitter.com/1GqpACOvIQ— Ron Kragten(@ ronkragten)09/03/17 00:00Vooral een jong publiek is op de manifestatie afgekomen. Oproepen en meldingen via sociale media,philipp plein pak, vooral Facebook,philipp plein pills, hebben volgens enkele aanwezigen aanstekelijk gewerkt. ‘En verhalen over eerdere meet-ups.’ Meet-up is de term die  GroenLinks voor de happenings heeft gemunt.Haarlem is in het hui-huis! #demeetup #stemvoorverandering #rechtsachterbijdebar pic.twitter.com/Ws4RioKsSc— GroenLinks Haarlem(@ GroenLinksH)09/03/17 00:00De bijeenkomsten trekken ook de aandacht van buitenlandse media. Buitenlandse persbureaus – AP, Reuters – zijn donderdagavond aanwezig,philipp plein sale schoenen, maar ook BBC, CNN, Al Jazeera en The New York Times. De campagne is geïnspireerd door die van de Democratische presidentskandidaat Bernie Sanders in de VS en eerder die van de Amerikaanse oud-president Barack Obama. De laatste keer dat een linkse partij de grootste was in Nederland,philipp plein enkellaars, was in 1998. Toen won de PvdA onder leiding van premier Wim Kok de verkiezingen.De ambitie van Klaver is nog groter. ‘Maak ons de grootste’, aldus Klaver, ‘dan zorgen we voor de eerste centrum-linkse coalitie in veertig jaar.’ Hij doelt op het kabinet-Den Uyl uit de jaren zeventig.

About the author