philipp plein t shirt muhammad aliNoord-Korea- philipp plein accessoires test met raket geslaagd, Amerika is binnen bereik

Noord-Korea: test met raket geslaagd,philipp plein women shoes, Amerika is binnen bereik

De raket zou zijn afgevuurd vanuit de buurt van Kusong en kwam een half uur later terecht in de Japanse Zee. Volgens de Japanse minister van Defensie bereikte de raket een hoogte van 2.000 kilometer en dat wees er al op dat het om een nieuw soort raket gaat. Een ballistische raket (ICBM) bereikt normaal gesproken een maximale hoogte van zo’n 1.200 kilometer.’Als de VS probeert om Noord-Korea te provoceren,philipp plein jas camo, zal het niet ontsnappen aan de grootste ramp in de geschiedenis’,philipp plein replica online, zei Kim. Washington moest volgens hem ‘de nieuwe realiteit’ niet negeren dat de VS binnen het bereik van Noord-Koreaanse raketten liggen.De Verenigde Staten en Japan hebben opgeroepen tot een spoedbijeenkomst dinsdag van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties.Donald TrumpHet is al zeker de tiende raketlancering van Noord-Korea sinds het aantreden van de Amerikaanse president Trump,philipp plein black money, ondanks de talrijke sancties die al tegen het regime werden opgelegd vanwege zijn ballistische en nucleaire programma. Vrijwel alle raketproeven mislukten tot nu toe,philipp plein schoenen, maar heeft wel geleid tot grotere spanningen met omliggende landen zoals Japan en Zuid-Korea,philipp plein chaussure, en de VS. Begin deze maand zei de Amerikaanse president Donald Trump dat hij ‘onder de juiste omstandigheden’ bereid is Kim Jong-un te ontmoeten om te proberen een oplossing te vinden voor het conflict over het Noord-Koreaanse kernwapenprogramma. Die opmerking kwam als een verrassing omdat hij kort daarvoor nog had gezworen nooit toe te staan dat Noord-Korea de beschikking krijgt over kernraketten die de Verenigde Staten kunnen bereiken. Hij opperde dat de VS desnoods militair zullen ingrijpen.

About the author